Dalin pamjet– Ja çka ndodhi pas debatit mes Hakisë dhe Dardanit

Kandidati për deputet nga radhët e koalicionit AAK/PSD, Dardan Molliqaj, ka reguar pas akuzave nga Haki Abazi, se ai është sulmuar fizikisht.Molliqaj, përmes një shkrimi në facebook, e ka mohuar një gjë të tillë, duke thënë se nuk ka ndodhur asgjë, përvec sic ka thënë si “një debati me pak tensione që ishte vazhdimësi e debatit publik”.Asgjë nuk ndodhi jashtë studios, përveç një debati me pak tensione që ishte vazhdimësi e debatit publik. PEr te pare videon e plote shtip nerek.kllam dhe video hapet pas pak

Unë nuk i kam problem debatet televizive dhe ndjehem shumë komod t’i mbroj bindjet e mia. Nuk fshihem asnjëherë. Secilin veprim timin politik jam në gjendje ta arsyetoj deri në fund. Nuk e kam problem asnjë akuzë e sulm për veprimet e mia politike.Ankesa e vajtimet nuk mund t’i fshehin humbjet në nivel argumentesh nëpër debate televizive.

Leave a Reply