A e dini në çfarë moshe f3mrat kanë nevojë për më shumë s3 k.s?

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për se ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre.Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në sht rat.se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo!./Ne vazhdim keni vid eon e kesaj ngjarje…Shti yp R3kl.amen me poshte dhe shi ko vijd eon e plote.

Leave a Reply