“Ejani të jetoni tek ne, japim 2 mijë euro çdo muaj”, ky është shteti afër nesh që “fal para” (Video)

“Nëse vini të jetoni në vendin tonë,do t’ju japim 2 mijë euro”.Nuk është shaka,por iniciativa e kryebashkiakut të Boremidës,një komunë e vogël në Savona,e cila ka vetëm 394 banorë dhe që rrezikon të shndërrohet në një vend tjetër fantazmë.“Ejani të jetoni tek ne, japim 2 mijë euro çdo muaj”, ky është shteti afër nesh që “fal para” (Video)

Kështu,administrata e komunës ka nisur nga puna,duke ofruar në fillim shtëpi komunale me qira me çmime të lira shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *