Rudina Magjistari publikon për herë të parë potretin e vajzës së saj Mia dhe duket kaq e bukur (Foto)

Gjithashtu moderatorja përsa i përket jetës private të saj është shumë hermetike kjo dhe me vajzë saj Mia, të cilën ajo ka preferuar të mos i publikojë asnjë foto në rrjetet sociale. Por së fundmi duke përfituar nga reshjet e dëborës që kanë rënë këtë fillim viti moderatorja së bashku me familjen e saj kanë zgjedhur të kalojnë fundjavën e ti gëzojnë rënies së dëborës pikërish në Kosovë per te pare videon shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *