Ky ëngjëll ra në tokë, zbulohet e verteta qe fshihet pas kesaj ngjarje qe po cmend rrjetin (Video)

Artistët nga Kina, Pekin Sun Yuan dhe Peng Yu kanë qenë të njohur për krijimet e tyre duke përdorur kufomat reale apo indet yndyrore të njeriut edhe pse ky krijim i tyre nuk përfshin këto pjesë – është gjithashtu shumë reale. Kjo skulpturë tejet reale, me titull “Engjëll”, përshkruan një engjëll të rënë në tokë në formën e një gruaje të vjetër, krahët e saj s’kanë pupla dhe duket sikur të jetë duke fjetur ose ndoshta per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *