“Europa do shuhet në 2025”, parashikimet e frikshme të Baba Vangës deri në vitin 3797

“Europa do shuhet në 2025”, parashikimet e frikshme të Baba Vangës deri në vitin 3797
Baba Vanga ka parashikuar disa ngjarje globale me saktësi të madhe, duke përfshirë sulmet e 11 shtatorit dhe ngritjen e ISIS-it shumë para se të ndodhnin. Gruaja e njohur si “Nostradamusi nga Ballkani”, u ka paraprirë shumë fatkeqësive natyrore dhe luftërave globale para se të ndodhnin.Videon mund ta shikoni duke shtipur nerek.kkllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *