Kjo është femra që nuk mund t’a arrestojë as policia ,rezistenca e saj është e pa imagjinushme (VIDEO)

Kjo është femra që nuk mund t’a arrestojë as policia ,rezistenca e saj është e pa imagjinushme
. Një video interesante është publikuar në Facebook. Aty shihet një femër teksa i reziston arrestimit nga policia.Janë disa policë që në fakt tentojnë ta vendosin atë në veturë e ta arrestojnë, duke përdorur madje edhe sprej përderisa është e lidhur. Shtyp rek lam en dhe shiko videon.

Por, një gjë e tillë duket shumë e vështirë.Ndiqeni videon për më shumë. Videon ne kete LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *