EKSKLUZIVE: Nga janari 2019, Kanadaja heq vizat për të gjithë shqiptarët, rroga minimale 2700 euro, ja detajet

Ministria për Shtetësi dhe Migrim e Kanadasë, njoftoi se nga 1 janari 2018 do ti heqin vizat për të gjithë shqiptarët kudo që janë, po ashtu edhe për disa shtetas tjerë. Në njoftimin e publikuar nga ministria bëhet e ditur se pas bisedimeve të bëra me delegacionet e nivelit të lartë për heqjen e vizave është arritur rezultat shtipni poshte nerekk.lllamen prisni 2 sekonda dhe detajet për aplikim hapen automatikisht.

Me vendimin e ri shqiptarët do të mund të hyjnë në Kanada pa viza, ku rrogat minimale janë 2700 euro, ja në cilat drejtime kërkohet puntorë dhe si mund të aplikoni menjëher,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *