“Arta Nitaj”: Pse femrat bërtasin kur bëjnë se’ks? , arsyeja do të ju befasoj (Video 60 sekonda)

Gjatë seksit femrat lëshojnë shpesh zëra të lartë. Arsyeja është kënaqësia? Edhe po, edhe jo. Studimi i publikuar në revistën “Archives of Sexual Behavior”, tregon se ato në realitet ata janë zëra të pakontrolluar dhe manipulues për meshkujt, ne nuk e kemi psotuar kete por e kemi huazuar nga lajmenet.com andaj nuk marri asnje pergjegjesi..
Shiko videon duke shtypur reklamën më poshtë ↓ dhe pas 3 sekondash automatikisht shfaqet Video’ja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *