Plas rrjeti / Gruaja e Sinan Hoxhes i del zogu ne publik (Video)

Andrra Destani dhe Sinan Hoxha janë shpesh pjesë e eventeve të ndryshme që organizohen në Tiranë, njëri nga të cilët ishte pak ditë më parë. Natyrisht që ky çift përbën kuriozitet, kështu që paparaci ynë nuk ka ndenjur indiferent përballë. Dhe ajo që na ka sjellë është një foto pak e sikletshme për Andrrën, por gjithsesi shumë seksi tyre per te shikuar videon shtip nerek.kllamen dhe pas 5 sekondash hapet video e plote:.

Teksa bashkëshorti i saj është marrë me celularin apo me biseda me kolegët, Andrra duket sikur është zhytur në telefonin e saj dhe, mbase e pamësuar aq shumë me praninë e paparacëve, ajo ka mbajtur një pozicion trupi disi të shkujdesur, gjë që lejonte t’i dukeshin mbathjet….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *