Më bbeti vetura në rrugë, u kerkova dy burrave për të më ndihmuar por më Derisa…

Jam Rona 25 vjece nga Shkupi. Me mbeti vetura ne rrug ,u ndalen dy shofer kamjoni kinse per te me ndihmuar por me palluan derisa…Nuk dua ta zgjas nje dit kah mengjesi mu prish vetura ne autoban.. skisha qa te beja askush nuk kalonte. papritmas erdhi nje kamoion ishin dy shofer me futen mbarapa ne kamjon me than shtrihu pusho se qenke lodhur gajlen e vetures mos e mbaj sepse tash do ta rregullojme dhe sapo u futa mbrapa ne kamion ai filloi te… sthip nerek.kllam prit 4 sekond qe te shfaqen pamjet nga kamera ne vetur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *