Befason Linda Morina budallt nuk i duse vet nuk jom qashtu e nuk i du as ata (video)

Të e njohin të gjithë si Linda Morina. Madje edhe letërnjoftimin e ka me atë emër pasi e ka ndërruar.Por askush nga ju, nuk e di se emri i vërtetë i Lindës është Fexhrije Igrishta dhe vjen nga fshati Dumnicë e Podujevës. Ajo ka vendosur ta ndërrojë emrin për shkak se nuk i ka pëlqyer ai i vjetri. Linda ka ndërruar emrin e saj edhe në dokumente shtipe nerekk.llam dhe shiko videon.

Nuk janë të rrallë këngëtarët e muzikës popullore që ju bëjnë këngë ushtarëve të UÇK-së, sidomos dëshmorëve. Tag beqart e Mequm

Shikoni videon ne vazhdim per me shume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *