Skandal ne emision Duda Balje tregon me cilin politikan e ka bere qe i kane mbetur syte hapur (video)

Skandal ne emision Duda Balje tregon me cilin politikan e ka bere qe i kane mbetur syte hapur (video)
Duda Balje me pamjen e saj është ajo që then monotoninë serioze të Kuvendit. E vetmja deputete që shpesh e shohim në rubrikën rozë. Për të dhe jetën e saj private janë bërë shumë intervista të cilat Duda asnjëherë nuk i ka refuzuar shtype rekl,am dhe shiko videon.

Por, vetëm ky është mashkulli fatlum që ka për grua Duden, te gjithe e njihni dhe do te befasoheni kur ta shikoni se kush eshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *