Shkencëtarët shprehen të bindur: Kjo është femra më e bukur në botë!

Debati se cila është femra më e bukur në botë është një mister që ka ngjallur gjithnjë polemika. Bukuria është e ndryshme në sy të ndryshëm dhe relative për masën. Shkencëtarët janë të bindur se fytyrën më të përsosur nga ana simetrike e ka një vajzë nga Britania e Madhe. Sipas tyre ajo është femra më e bukur në botë. Bëhet fjalë për Florence Colgate. Shtup re kl ame dhe shiko videon.

E reja punon në një dyqan ku shitet peshq. Bukuria e saj është zbuluar në një konkurs për fytyrat më të bukura të Britanisë, ku pjesëmarrës u bënë rreth 8000 njerëz.
Shumë pjesëmarrëse kishin kryer ndërhyrje dhe ishin eliminuar. Colgate ishte e vetmja me tipare perfekte pa makijazh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *