Magjistari i habit te gjithe zhvesh lakuriq vajzen ne mes te skenes (video)

Ky është momenti kur një pjesëtar i audiencës zhvishet lakuriq në skenë para qindra njerëzve si pjesë e një marifeti skenik të një magjistari.
Vajza e quajtur Kelsey, ishte në rreshtin e parë në shoun e magjistarit Wes Barker, kur u zgjodh nga ai për të marrë pjesë në “magji”. E veshur me taka dhe një fustan të gjelbër, “viktima” e magjistarit ishte e lumtur duke u ngjitur ne kutinë e vendosur në skenë shtipe nerek.kllam dhe shiko videon..

Wes me shaka thotë: “Unë e di që kjo duket si bagazhi i një makine, por mos kini frikë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *