Histori +/Shefi i burrit tim më mbushi…

Përshëndetje, dua të tregoj edhe unë historinë time, jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjen, por për të ditur më shumë reagimet tuaja.

Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjeçar të burrit tim. Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shumë provokuese, por unë nuk i jepja rëndësi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin per te pare videon shtip nerek.kllamm.

Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë në fak isha bërë kaq e mirë sa edhe burri atë ishte duke më thënë tërë kohës, unë qëllimisht kisha veshur një fustan të ngushtë që tregonte format dhe kishte dekoltenë e hapur. Sepse edhe pse jam 38 vjeçe për fatin tim të mirë gjenetikisht kam trashëguar një trup perfekt nga mamaja dhe tezja ime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *