Histori/ Burri im ishte si një luan në shtrat, por u shokova nga ajo që zbulova…

Rrëfimi i saj i plotë:

Burri im më ka pyetur se si do të ndihesha nëse ai do të kishte marrëdhënie seksuale me një grua që e ka njohur. Unë isha e hapur me të, dëshira ime për seks ka humbur, derisa ai kohët e fundit është I dëshpëruar, por shoqet më thonë se kjo është një fatkeqësi që pritet të ndodhë.
Ne kemi qenë të martuar për pesë vjet dhe në fillim kishim seks gjatë gjithë kohës. Por, për dy vitet e fundit dëshira ime për seks është zhdukur per te pare videon shtip nerek.kllam.

Unë jam 48-vjeçare, ndërsa ai është 44-vjeçar, dhe mosha është një problem tjetër që po ndikon në këtë.

Ai është një makinë seksi dhe shumë shpejt gjeti dikë në internet për të bërë seks me të.

Ai thotë se gjithmonë do të më dojë dhe dëshiron që ne të kthehemi së bashku – por më pyeti se si do të ndihesha në qoftë se ai do të kryente marrëdhënie seksuale me këtë grua. Çfarë mendoni ju?

Përgjigja e psikologes:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *