Gazetarja behet hor Live ne emision ben kercim por i del zogu (video)

Casandra Viespea, një personalitet i njohur i televizionit në Rumani, ka bërë një kërcim tepër erotik gjatë një emisioni.Biondja nisi të kërcente mbi një të ftuar duke shfaqur në disa momente edhe pjesët më intime. Emisioni u transmetua në ‘prime time’ dhe është një emision argëtues me lojëra të ndryshme shtipe nerek.kllam dhe shiko videon.

Gjatë kërcimit në një momente ajo tregoi edhe ‘zogun’ para kamerat dhe më kot u përpoq që ta mbulonte me duar.
Përveç, kësaj i ftuari në fund u çua për të dalë nga studioja pasi ishte shumë i ekzistuar nga kërcimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *