E bëra rrjesht per 365 dite dhe me ndryshoi jeta rrenjesisht (video)

Brittany Gibson është një blogure e cila vendosi që për shkak të disa problemeve të saj, të ndryshonte tërësisht jetën e saj seksuale.

Blogerja, autore e kujtimeve të titulluara “’Fat Girl Walking” ( Vajza e shëndoshë duke ecur) vendosi një ditë, bashkë me bashkëshortin, Andy që të angazhoheshin për të kryer marrëdhënie seksuale çdo ditë , për një vit pavarësisht çdo gjëje shtype rekl,am dhe shiko videon.

Brittany e mori vendimin pasi kishte gjithë jetën që jetonte mes pasigurive dhe ankthit të krijuara kryesisht si pasojë e përmasave të saja trupore me të cilat nuk ndihej aspak rehat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *