U gjend në paradën e LGBT-së, i moshuari i habit të gjithë kur tregon arsyen

Në paradën e LGBT-së sot në Prishtinë është gjendur edhe një i moshuar. Ai me një plis në kokë dhe sorollatet paksa i hutuar duke mos kuptuar se çfarë po ndodhte.
Mirëpo ai ka treguar arsyen, se pse ndodhej në atë turmë. “Unë kam dal me shku te mjeku, por nuk di çka u bë,- ka thënë i moshuari kur është pyetur se për çfarë ka dalë, transmeton Magazina.al per te pare intervisten e plakut shtip nerek.klammm

Pavarësisht se nuk e lidhte asgjë me paradën, i moshuari i ka prirë të rinjtë dhe ka vazhduar bashkë me përkrahësit e komunitetit LGBT, nga sheshi “Skenderbu” deri tek “Zahir Pajaziti”, pa e ditur se çfarë po bënte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *