Rrefen 22 vjeçarja nga Ferizaji: KOMSHIU IM…!

Pasi përfundova me sukses provimet e vitit të parë në fakultetin e Kimisë në Prishtinë, shkova në fshatin ku jeton gjyshi im pak kilometra larg qytetit të Ferizajt.
Nje dit pranvere me diell komshiu me tha a don te vish ne ara me mua nuk ma mori mendja që donte të më prekte por asnjëherë se kisha menduar se do të më shqyente fustanin e shkurte te cilin e kisha te veshur shtip mbirek.kklamë lexo më shumë….

Ai fillimisht mi futi duart ne gjoks i cili gati sa nuk shperthente ndersa nga prekjet e tij une u laga e tera filloi te me lepinte.
Pasi ai ishte 19 vjecar nuk më mori mendja se ai din të beje seks dhe ajo cka më beri te çmendem ishte se kur nxorri penisin e kishte shum të madh por un e kisha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *