Kreu marrëdhënie intime me kalin dhe lopën, fermeri kishte në pronësi mbi 20 mijë imazhe të pahijshme të fëmijëve

Një fermer që ishte i fiksuar pas kafshëve, është arrestuar nga policia pasi filmoi veten e tij duke kryer marrëdhënie seksuale me një lopë dhe me një kalë të vogël. Richard McNair nga Waikato, Zelandë e Re, ka punuar prej periudhës 1 tetor 2016 deri në 1 tetor 2017 në një fermë, kohë në të cilën ka kryer këtë akt skandaloz. Lexo më shumë tek ZONEELIRE.AL Si fillim, ai kreu marrëdhënie me lopën dhe më pas eksperimentoi me kalin e vogël per te pare videon shtip nerek.klammm.

Po ashtu, autoritetet zbuluan mbi 20 mijë foto pornografike të fëmijëve dhe kafshëve. Richard është dënuar me 3 vite e 5 muaj burgim për sulme seksuale ndaj kafshëve, kafshëri dhe posedimin e imazheve pornografike të të miturve. 50 vjeçari ka shkruar një letër në të cilën kërkon falje dhe sqaron se nuk e kishte menduar asnjëherë që të kryente marrëdhënie seksuale me fëmijët e mitur. Lexo më shumë tek ZONEELIRE.AL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *