Vjen lajmi shume i keq edhe gjermania mund te jete kunder kosoves ne kete proces (video)

Komisioni për Punë të Jashtme i Parlamentit Evropian në fund të javës së ardhshme do të debatojë raportet për Kosovën dhe Serbinë

Këtë e ka konfirmuar, David McAllister, Kryesues i Komisionit për Punë të Jashtme në Parlamentin Evropian, sipas të cilit në nëntor Parlamenti Evropian do të ketë një vendim final sa i përket dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, të lehtësuar nga Bashkimi Evropian shtipe nerek.klam dhe shiko videon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *