Kjo është gruaja e ‘axhës Shneq’ , e njiheni të gjithë

Mensuri ka kohë që romancën me prezantuesen e lajmeve në Klan Kosova, Mjellma Pallaska, e ka kurorëzuar me martesë.

Mensur Safqiu, i njohur më mirë me rolet e bashkëpunimet të ‘Stupcave’, është një ndër aktorët më të pëlqyer në trojet shqiptare.

Në fakt, aktori i është bashkuar para disa viteve grupit humoristik ‘Stupcave’, i cili atëbotë përbëhej nga Vedat Bajrami, Osman Azemi si dhe disa aktor të përkohshëm per te pare shtip nerek.klammmm.

Por, përveç jetës prej aktorit, ‘axha Shneq’ është edhe i martuar.

Madje, çifti janë edhe prindër të një fëmije dhe gëzojnë një jetë të lumtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *