Këto janë momentet më qesharake që kanë ndodhur ndonjëherë në fushat e futbollit

Futbolli është sporti më i popullarizuar në botë dhe për këtë nuk dyshon askush.

Ky sport përveç golave fantastik, lëvizjeve fantastike, aksioneve të mrekullueshme që na dhuron, jo rrallë herë në fushat e futbollit kemi parë edhe shumë momente qesharake, shkruan AlbanienShow
Momente këto që janë komentuar shumë nga adhuruesit e futbollit per te pare videon shtip nerek.klam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *