Fuqia e natyrës, shtrati i tharë i lumit mbushet me ujë në pak sekonda

Lumi Zin i cili gjindet në Izrael, ishte tharë plotësisht, por për një moment ai mbushet shpejtë me ujë, duke rrezikuar edhe të pranishmit që ishin aty. Ky shtrat i lumit gjindet në shkretëtirën Negev të Izraelit dhe ishte tharë plotësisht, transmeton lajmi.net per te pare videon shtip nerek.klammm.

Por falë reshjeve të mëdha që kanë rënë në bjeshkë, ky lum përsëri është mbushur me ujë, por kësaj radhe është mbushur shumë shpejtë, duke i vënë në rrezik edhe personat që ishin në shtratin e lumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *