Daily Mail e jep lajmin e madh për Kosovën, ja çka thotë për pasaportat tona

Japonia ka kapërcyer Singaporin sa i përket titullit të pasaportës ‘më të fuqishme’ në botë.

Qytetarët e saj tani marrin qasje pa viza ose viza në hyrje në 190 vende, një më shumë se Singapori, e cila ka qasje në 189 vende.SHBA dhe Britania e Madhe, të cilat së bashku kanë zënë vendin më të lartë në vitin 2015, janë në vendin e 5-të – me Gjermaninë, Kinën dhe Rusinë gjithashtu duke rënë poshtë në listë per te pare videon shtip nerek.klam.

Australia, e cila siguron qasje në 183 vende, vjen në vendin e shtatë.

Gjermania, një vend tjetër që mbante vendin e parë në vitet e mëparshme, tani është në vendin e tretë krahas Koresë së Jugut dhe Francës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *