A eshte ky gjeli me i madh ne bote qe gjendet ne Kosovë?

A eshte ky gjeli me i madh ne bote qe gjendet ne Kosovë?
Nje gjel qe eshte shfaqur ne nje video ne rrjetet sociale po ben xhiron e botes. Video eshte publikuar nga disa disa kosovare neper rrjetet sociale por me pase e njejta eshte bere virale dhe eshte shperndare neper shume vende te botes ne internet. Ne video nuk jepen detaje per madhesine apo peshen e gjelit por nga ajo qe shihet duket se gjeli eshte gjigant per me shume shtip nerek.klammm.

Video eshte publikuar nga disa disa kosovare neper rrjetet sociale por me pase e njejta eshte bere virale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *