Incidenti ne studio kush eshte prezantuesja qe na tregoi mbathjet (video)

Një incident pikant ka ndodhur me prezantuesen italiane Barbara D’urso, teksa ka qenë live në emision.

Ajo ishte duke prezantuar “Domenica Live” dhe po bisedonte me Natalia Kuznetsova, të ashtuquajturën “Gruaja-Hulk”, pasi është cilësuar edhe si gruaja më e fortë në planet, në momentin kur ndodhi incidenti “i nxehtë” shtipe nerekl,am dhe shiko videon.

Natalia i kërkon që të ulet pranë saj dhe për t’i bërë vend, Barbara detyrohet të shtyhet e të mblidhet paksa, por në atë moment gjithçka i del në shesh, duke bërë që të ketë reagime të shumta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *