Betejë e ashper mes Derrit dhe Vuçjakut. Ja kush fiton (video)

Ne nje video te publikuar ne rrjete sociale verehet nje beteje e ashper mes nje derri dhe nje qeni.
Beteja e ashper perfundon me dy kafshe te demtuara rende, por nuk dihet nese pasojat kane qene fatale per to. Video eshte publikuar kohe me pare nga autore te panjohur. Per te pare videon e ngjarjes se plote shtup ne re kl a men me poshte.

Video te ngjashme jane shumta ne rrjetet sociale, ndersa shpesh here kunder tyre kane reaguar edhe shoqatat per mbrotjen e te drejtave te kafsheve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *