Djali nga Bahçallëku: Erdha nga Italia ta martoj, ajo më la “me gisht në gojë”

“Erdha nga Italia për t’u fejuar me vajzën që më kishte pikasur gjyshja, por gjithë mundi më shkoi kot.
Jam 34 vjeç dhe kam shumë vite që punoj e jetoj në shtetin italian. Jam nga Bahçallëku. Kam pasur disa lidhje atje, por asgjë serioze sa me shku deri nē fejesë. Nuk është se të huajat s’janë të ndershme, sepse kam shokë shkodranë që kanë marrë alamet vajzash italiane, por unë se kam pas risk shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *