Kjo është vajza që e rrë-mby-en babë e bir: Nuk e dimë a është gja-llë! (Video)

E ëma thotë se nuk ka vërejtur më parë ndonjë kontakt të së bijës me atë djalë, tash 16 vjeç, por vajza nuk është në shtëpi nga 14 qershori.

Familja ka vetëm një kërkesë nga organet e rendit dhe drejtësisë në vend.

Rasti tash ka kaluar në Prokurori, e cila ende nuk di nëse vajza është larguar me të miturin me dëshirë apo jo. Por, të hënën e arrestuan babain e të dyshuarit si ndihmës i kryerjes së veprës penale.

Kronikë nga Blerta Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *