“Mu ul në gjunjë dhe ma lypi”, Agron Llakaj tregon ngjarjen me vajzën se ksi në Pogradec: U futëm në makinë dhe…

Aktori i njohur i humorit Agron Llakaj ka treguar se si ka “shk atërruar” një kamer të fshehtë që kishte organizuar emisioni “Fiks Fare” për të.Llakaj ka treguar se informacionin për kamerën e fshehtë e kishte marrë nga një miku i tij, i cili punonte për emisionin.Rrëfimi i Agron Llakaj për Treshat per te pare videon e plote shtip nerek.kllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *