Me gruan në makinë, babai i 3 fëmijëve i del trenit përpara

Një çift bashkëshortësh humbën tr.agjikisht jetën pasi u përplasën nga treni. Markus Leitner udhëtoi me makinën e familjes, brenda së cilës ndodhej edhe bashkëshortja e tij Nikoleta, në një kryqëzim hekurudhor në Leibnitz, në jug të Austrisë.

Një tren mallrash e përplasi automjetin, duke lënë të v.rarë në vend bashkëshortët 32 dhe 29-vjeçe. Nga kjo tr.agjedi mbetën jetimë 3 fëmijë, mes tyre një foshnje.

Mediat lokale thonë se kryqëzimi hekurudhor nuk kishte barrierë, por dritat paralajmëruese funksiononin në momentin që ndodhi ngjarja shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *