H istori shqiptare! “E fejuara nuk lind dot fëmijë, prindërit më thonë ta lë. Kam menduar ta…”

Nga rubrika: Flit me psikologe (Ervisa Lula)

Përshëndetje Ervisa! Po kaloj një moment shumë të vështirë. E fejuara ime nuk lind fëmijë. Prindërit më kërkojnë të ndahemi. Në nerva e sipër e kam menduar ta bëj edhe këtë, po nuk kam mundur.

-Të falënderoj që më ke shkruar dhe e kuptoj shqetësimin tënd per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *