Vajzat nga Gurbeti e kthejnë virgjërinë për ta ruajtur nderin??(Video)

Është menduar që kjo temë i takon së kaluarës, por virgjëria tek femrat mbetet edhe sot dëshmia kryesore e ndershmërisë tek to. Të ndodhura mes jetës moderne dhe traditave të vjetra, vajzat në Kosovë kanë gjetur zgjidhje. Ato nëse duan, mund t’i bëjnë të gjitha dhe në fund të mbesin të virgjëra per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm dhe video hapet automatikisht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *