Rashica shënoi gol për Kosovën, shikoni reagimin e Leonora Jakupit (Video)

Leonora Jakupi është këngëtarja që për vite ishte një ndër më të pëlqyerat e publikut.

Këngët e saj e sidomos ato të kohës së luftës këndohen e dëgjohen nga publiku i të gjitha brezave.

Leonora është larguar tani pak nga muzika, mirëpo,nuk heziton të jetë shumë aktive në rrjete sociale.

Sot përmes një postimi ajo ka shprehur gëzimin për golin që e bëri Milot Rashica për Kosovën shtype rekl, am dhe shiko videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *