E ka bërë me shtatë persona për shtatë ditë , ndihet e lodhur

Pas daljes nga martesa shtatëvjeçare, kishte vetëm një gjë në mendjen e Aulona R. – se.ksi.Duke pranuar se 12 muajt e fundit të marrëdhënies së saj kishte qenë plotësisht pa pasion, ajo ia rrëfeu të mikes së saj zhgënjimin.Auloni, e cila jeton në Gjermani, përfundoi duke fjetur me nga shtatë meshkujt në shtatë ditë – dhe ajo pranoi se ishte ‘e lodhur’ nga fundi i saj..per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *