Skan’daloze: Gazetari Shqiptar Kërkon Nga Gjykata Ta Ndalojë Kuranin Dhe Disa Musliman Të Dëbohen Në Arabi (Video)

Gazetari Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrime e tij kontroverse në raport me religjionin, pas shumë deklaratave nëpër media, ka ndërmarrë edhe veprime konkrete për të ndaluar librin e cilësuar si të shenjtë për besimtarët mysliman, Kuranin.

Ai këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet një postimi në Facebook, ku ka publikuar kallëzimin penal siç thotë ai ndaj “Kuranit shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *