Rrefim i pazakonte: Gruaja me rrihte dhe me tradhetonte me 5 meshkuj!! (Video)

Rrefim i pazakonte: Gruaja me rrihte dhe me tradhetonte me 5 meshkuj!! (Video)
Juliani nga Korça ka qenë i ftuar në rubrikën “Kam një mesazh për ty” të emisionit “E diela shqiptare”.

Ai ka rrëfyer se kishte patur dy bashkëshorte përpara se të fejohej tanimë me dikë tjetër dhe se gruaja e dytë nga Berati e rrihte, si dhe e tradhëtonte me 5 burra shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *