5 funksionet e fshehta të telefonit tuaj që nuk e kishit idenë se ekzistonin (Video)

Kode sekrete për telefonin tuaj #31# “numri i telefonit”- Ky kod fsheh numrin tuaj kur doni të merrni në telefon dikë por nuk dëshironi që të dalë numri.5 funksionet e fshehta të telefonit tuaj që nuk e kishit idenë se ekzistonin (Video)

Tregon IMEI, një kod i veçantë i cili ndodhet në telefonin tuaj dhe mund ta përdorni në momentet kur ju është vjedhur telefoni sepse tregon identitetin që fshihet shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *