Serbia po përmbytet! Videot e fundit tregojnë që Beogradin po e merr uji! (Video)

Nuk kanë të ndalur reshjet e shiut në Serbi.Sipas mediave në Beograd, kryeqyteti i Serbisë është duke rrezikuar të përmbytet pas reshjeve të mëdha të shiut.Lumenjtë janë mbushur dhe nëse edhe nesër nuk ndalet shiu, Beogradi rrezikon të përmbyset, ani pse kryeqyteti i Serbisë ka një infrastrukturë shumë të moderne shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *