Pamje që ua thyejnë zemrën: Bariu që bën iftar me bagëtinë e tij (Video)

Mëposhtë keni rrëfimin e tij, ai tregon se si e kalon muajin e Ramazanit.

Maldir, i cili jeton vetëm, edhe gjatë Ramazanit shëtit dhentë e tij nëpër shpate, ndërsa sofrën e iftarit e shtron në bar nën qiell të hapur, pasi ta vendosë bagëtinë në vathë.

– Mumin Maldir, bari në provincën Kirklareli të Turqisë i cili prej më shumë se gjysmë shekulli kujdeset për bagëtinë shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *