Maturantja që “shokoi” Kaçanikun(foto)

Maturantja që “shokoi” Kaçanikun(foto)
Është kjo Lirika Loku, maturante e gjimnazit “Skenderbeu”, e cila u pëlqye jashtë mase nga moshatarët e saj nga Kaçaniku.
Pamja e saj dhe veshja bëri që të jetë njëra prej maturanteve më të bukura në qytet./kosovarja Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *