Gjyshja nga Shkodra: Kam pasur 200 te dashur për 9 vite, por nuk i dua meshkujt qe janë mbi 30 vjet, dua vetëm 27 vjeçar sepse ata janë..

G.E është emri i gjyshes që është bërë kryefjala e mediave ndërkombëtare. Kjo ka ndodhur sepse kjo gjyshe ka pasur mbi 200 të dashur dhe thotë se meshkujt mbi moshën 30-vjeçare ta shpifin.

Ajo ka thënë në një intervistë:
Meshkujt mbi 30 vjeç ta shpifin në githqka.
57-vjeçarja nga Enfield i Londrës ka thënë po ashtu se marrëdhëniet me djemtë e rinj janë çelësi, që femrat e moshuara të ndihen gjithmonë të reja dhe energjike.Per te pare videon shtip nerek.klam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *