E ngacmojnë dy burra nga kombi, por fantastike ajo çfarë ju bën vajza

Një vajzë është ngacmuar nga dy burra që ishin në një furgon.Teksa po priste në semafora, vajza me biçikletë po ngacmohej nga dy burra me furgon, përcjell lajmi.net. Ata po i afroheshin me furgonin e tyre drejt vajzës, dhe poashtu i kërkonin edhe numrin, por ajo refuzonte çdoherë. Pastaj ajo i hakmerret keq. Me tu nisur furgonim, ajo e ndjek nga pas me biçikletën e saj, dhe pas disa sekondave ajo arrin që t’ja heq pasqyren nga furgoni i tyre. Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Një motorist që po e filmonte ngjarjen u tha atyre se kjo ishte pikërisht ajo se çfarë ata meritonin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *