‘Lajthisin’ të rinjtë shqiptarë, veprime të turpshme ‘Live’ në rrejtet sociale… (Video)

Fenomeni i të qëndruarit live në Instagram dhe duke ekspozuar pjesë intime të trupit duket se do të jetë prezente në “axhendën” e të rinjve shqiptarë. Të shumta janë mbrëmjet ku ata futen live dhe nën shoqërinë e një audience virtuale, që i duartroket nga shtëpia, kryejnë veprime të turpshme. Rasti i fundit është ky që ka mbërritur në redaksinë per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *