Ju pëlqen nga prapa? Pozicionet për një eksperiencë drithëruese…

Ka nga ata për të cilët se*ksi an*al mbetet ende një tabu, të tjerë thjesht nuk e pëlqejnë. Megjithatë, për ata që e praktikojnë dhe dashurojnë këtë lloj se*ksi, apo duan të eksplorojnë, “Cosomopolitan” iu vjen në ndihmë duke iu këshilluar të provoni pozicionet e mëposhtme. Nëse e keni për herë të parë, mos harroni pjesën para-an*ale. Në ndihmë mundj t’iu vijë vibratori. Gjatë se*ksit a*nal duhet të keni parasysh që të përdorni lubrifikues dhe kon*dom në çdo rast.Per te pare videon e plote shtip nerke.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *