Thaçi: Kosova e ka rrogën mesatare 600 euro, krejt po ikin veç prej qefit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth 600 euro. Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga pamja, pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë. “Të rinjtë po ikin nga këtu sepse po kanë qejf të jetojnë në vende si Gjermania dhe Zvicra, sepse përndryshe në Kosovë rroga mesatare është 600 euro,” tha ai. JA VlDEO duke shtipur nerek.kllam:

“Kur kam ardhur unë në pushtet nuk ka qenë as 200 euro, por me punë kemi arritur në këtë nivel, spër intervistën” e Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *