“Punoj si kali për bukën e gojës, deri ne 10 nuk kthena ne shpi – por kur erdha ne shpi ma herët e gjeta gruan më”

Një burrë ka dërguar një mesazh i cili ka kërkuar qe te mbetet anonim, dhe ka kërkuar qe te postojmë ketë ngjarje për te cilën ai po mërzitet shumë, pasi sipas ti punon deri ne 10 te natës vetëm e vetëm qe familja e ti te ketë te gjitha te mirat. “Punoj shumë si kali, por një dite ndodhi një problem ne firmën ku punoj edhe shefi me tha qe te shkoj ma herët ne shtëpi, ishte ora 8 diku” “Kur erdha ne shtëpi me herët, fillova te dëgjoj disa bertima u futa brenda me shpejtësi por kur gjeta gruan me kushëririn e afërt mu rrotullua krejt, dhe me ra te fiket” Per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *